2012-02-18 11:25:30• hírek • Póti Orsolya

Derűs farsangi mulatsággal segítettek

Jótékonysági farsangi bált rendezett a szatmári RMDSZ február 17-én a Kölcsey Ferenc Főgimnázium ebédlőjében. A rendezvény bevételét teljes egészében a főgimnázium javára ajánlották fel. Az összeget a további fejlesztésekre fordítja majd az iskola vezetősége.

Kicsinek bizonyult a Kölcsey Ferenc Főgimnázium ebédlője a péntek esti farsang alkalmával, szinte mozdulni sem lehetett a karitatív céllal létrejött mulatságon. A rendezvény a városi RMDSZ jóvoltából jött létre, és ennek bevétele a Kölcsey Ferenc Főgimnázium kasszáját gyarapítja.

A mulatságon kötelező volt a jelmezviselés, de azok sem kellett kétségbe essenek, akik jelmez nélkül érkeztek, ugyanis a helyszínen ők is hozzájuthattak egy-egy álarchoz. A hangulatot a finom ételek és italok mellett az Amulett együttes fokozta, majd a szatmári Beatles - Rappert Gábor, Nagy Csongor, Péter Attila Zsolt és Cserey Csaba - dalaira buliztak a résztvevők.

A bál bevételét az iskola az ebédlő és a konyha berendezésére fordítja, ugyanis székekre, asztalokra és bútorzatra lesz szükségük. A jelenleg használt padokat a Véndiákszövetség bocsátotta rendelkezésükre.

Nézd meg az eseményről készült videóinkat és képgalériánkat!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: